Se upp!

Har varit ute och gått med Eleonor under kvällen uppe på Fryksta, jätteskönt att få röra på sig med sällskap. Dessvärre så hann jag bara in i duschen hemma innan Jonas ropade på mig, kommer ut och ser Misha, som oftast är vit (och ibland med bruna inslag efter en herrans massa rullande i bajs) men då var hon baske mig mer svart än vit. Det KRYLLADE av fästingar över hela henne. Jonas fick skynda ut med henne och jag fick vira runt mig en handduk och ta Loe och köra en rekordsnabb nattning, när jag kommer ut har Jonas redan plockat runt 100 stycken och efter att jag satt mig så fick vi säkert ihop 50-70 till.... och då kan man räkna ut hur många som fortfarande är kvar som vi missade nu efter en och en halv timmes rensande.

Härligt att Jonas i skrivandes stund precis tog en som kröp längs benet på honom i sängen också... Gissa om det kryper och kliar på oss nu huh!!! Tvi vad äckligt det är med dessa små as.
| | En kommentar |

Helgen

Såhär har vi tillbringat helgen. Hjälper Jonas mamma och pappa att måla om huset, det blir vitt, med vita knutar och foder. Längtar så äckligt mycket till den dagen fasaden byts ut på vårat hus, så även jag kan få vitt på vitt, som jag alltid har drömt om. Men ett projekt i taget, eller sju, ska bara bli färdig med hundgården, trädäcket, parkeringen, rabatten, grillplatsen, hundhuset, odlingslandet, farstun, köket, matsalen, vardagsrummet och det lilla trädäcket som Misha ska ha i sin hundgård också, sen kan vi fundera på fasadbyte, om vi inte väljer att börja byta ut brädorna på ladugården nu i sommar (en sida om året) istället.

Och om vi inte börjar med ladugårdsväggen iår så kommer vi låta det stå tills grannarna uppe på Hannäs skickar bidrag till oss för att slippa se eländet, och det borde inte vara långt undan tycker jag!
| | Kommentera |

Onsdag

Mini gangstern

Sådärja, det var den onsdagen det. Vaknade, drog på mammafika, sedan vidare till en kollega på fika, sen hann jag knappt upp för trappen hemma så klev mamma in (MED FIKA!!), efter det så åkte vi till Jonas mormor och morfar för att fira minsta kusinen (och för att äta ännu mer fika haha), vidare till pappa för att tycka synd om deras hund som har slitit av sig korsbandet vilket i sin tur slutade med att pappa följde med hem och hjälpte oss fixa det sista på trädäcket som vi byggde igår. 

Gissa om soffan ska bli skön nu, efter en bit jordgubbs-rabarberpaj, en skål glass, ett wienerbröd och en tårtbit senare?! Beach 2015 här kommer jag!
| | Kommentera |
Upp